Més vendes pel Nen a Lleida

L. GARCÍA
06-01-2020
  • Més vendes pel Nen a Lleida
  • Més vendes pel Nen a Lleida

El Sorteig Extraordinari de la Loteria del Nen serà avui el colofó de les festes nadalenques amb el repartiment el dia de Reis de 700 milions d’euros en premis, la mateixa xifra que els dos últims anys. El segon sorteig més important de la Loteria Nacional començarà a les dotze del migdia al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l’Estat i es farà pel sistema de bombos múltiples. Aquest any, la rifa de Reis dotarà el primer premi amb 2 milions d’euros a la sèrie; el segon, amb 750.000 euros; i, el tercer, amb 250.000 euros. Això significa que per cada dècim del primer premi es guanya 200.000 euros, pel segon, 75.000 euros, i per cada dècim del tercer, el premi és de 25.000 euros.

Per segon any consecutiu, les vendes de la loteria del Nen han anat a l’alça a les comarques lleidatanes. El president de l’Associació Provincial d’Administracions de Loteries de Lleida, David Masip, assenyala que es preveu un nou augment de les vendes en aquest sorteig, que calcula que repuntarà més del 5% respecte a l’any passat. El 2019, els lleidatans van tornar a confiar en aquest sorteig després que l’any anterior les vendes caiguessin un 15%. Masip assenyala que es tracta d’un “sorteig molt dinàmic” i que la majoria de les adquisicions es fan per finestreta, molts amb canvis de números premiats a la grossa de Nadal. Pel que fa a les terminacions, Masip destaca que com a anècdota aquest any hi ha clients que han demanat números baixos o “lletjos”, després que un veí de Mollerussa guanyés 18 milions amb un tercer premi de la grossa. També assegura que el 0 és una de les terminacions més buscades. El Nen fa dos anys que passa de llarg de les comarques de Ponent i l’últim gran premi es va repartir el 2016, quan una administració del passeig de Ronda va repartir 10 milions d’euros a Lleida ciutat.

Segons les dades de Loteries i Apostes de l’Estat, cada lleidatà gastarà 20,33 euros en el sorteig del Nen, amb una consignació total de 8,8 milions d’euros. El primer premi ha recaigut dos vegades a Lleida (1996 i 2016), dos a Sort (1994 i 1996) i una a Tremp (1998).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next