Més zona blava als carrers Navarra, Àngel Rosell o la ronda de Sant Pere

J.G.M.
23-09-2020
  • Més zona blava als carrers Navarra, Àngel Rosell o la ronda de Sant Pere
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago
  • Més zona blava als carrers Navarra, Àngel Rosell o la ronda de Sant Pere

L’ajuntament habilitarà 23 noves places de zona blava en vies com la ronda de Sant Pere (5) i els carrers Navarra (4) i Àngel Rosell (9) per compensar la vintena d’aparcaments que es van eliminar a la travessia de Ferrer i Busquets després de la creació de tres nous girs a l’esquerra a les cruïlles amb els carrers Palau, President Macià i Sant Pere. També convertirà en zona blava cinc estacionaments al mateix Ferrer i Busquets. Aquest serà un dels punts que es debatran al ple ordinari de demà, que se celebrarà de forma telemàtica.

En concret, es modificarà la concessió administrativa de la gestió del servei públic d’estacionament limitat, que a més de les 23 resituades, inclou 55 noves places en un solar ubicat entre el carrer Ferrer i Busquets i la travessia de Domènec Cardenal així com la transformació en zona d’alta rotació de les 17 places de l’aparcament del carrer la Creu que va entrar en funcionament fa un any. Una part d’aquestes places seran per als familiars dels difunts els dies d’enterrament, ja que són a prop de l’església. També es renovaran les 17 màquines expenedores per poder pagar amb targeta de crèdit, una opció que no està activa des de fa un parell d’anys i que ha causat crítiques per part dels seus usuaris. L’alcalde, Marc Solsona, va remarcar que la intenció és que els canvis estiguin a punt abans de Nadal.

El PSC defensarà al ple la necessitat de recuperar l’activitat cultural al municipi després de la pandèmia de la Covid-19 i proposarà mesures com campanyes informatives de reciclatge o dotar el municipi de dos agents cívics per solucionar el problema de l’acumulació d’escombraries al carrer, segons va explicar el portaveu del grup, Joel Bastons.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta