Mig segle formant en idiomes

S.C.D.
08-09-2018
  • Mig segle formant en idiomes

L’acadèmia d’idiomes Inlingua va celebrar ahir els seus cinquanta anys a Lleida amb un acte a la Llotja en el qual l’entitat es va marcar com a principal objectiu promocionar i millorar les classes online interactives. La directora d’Inlingua Lleida, Ann-Charlotte Sørensen, va recalcar que “Inlingua va començar a Lleida com una modesta acadèmia al carrer Major i ara ja ha ensenyat idiomes a tres generacions de lleidatans i esperem poder formar-ne moltes més”. Sørensen també va recalcar que “l’objectiu número u d’Inlingua ara és promocionar les classes online, que permetran als alumnes aprendre un idioma a distància gràcies a la nostra xarxa d’acadèmies. Aquest és el futur i és on més hem d’apostar”.

L’arribada d’Inlingua a la ciutat fa cinquanta anys va coincidir amb la fundació d’Inlingua internacional, una xarxa d’acadèmies present en més de 40 països i amb més de 15.000 treballadors. El vicepresident, Ferran Costa, va recalcar que “Inlingua Lleida i Inlingua Internacional han recorregut un camí junts fins a la consolidació” i va destacar les dificultats que van tenir en els inicis, el 1968, “perquè aprendre idiomes era una necessitat i en aquell moment va ser una valentia encetar aquest projecte”.

Per la seua part, el president d’Inlingua España, Gabriel García, va recalcar que “l’acadèmia a Lleida ha estat un referent per implantar centres Inlingua a tot Espanya i és un mirall en el qual hem de mirar-nos tots”. El fundador del centre a Lleida i diputat del PP al Congrés, José Ignacio Llorens, va agrair els homenatges i espera que “Inlingua celebri cinquanta anys més educant i formant”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta