Milers de visitants omplen la Fira de la Figa d’Alguaire, que premia el restaurant la Boscana

REDACCIÓ
18-09-2017
  • Milers de visitants omplen la Fira de la Figa d’Alguaire, que premia el restaurant la Boscana

La Fira de la Fira d’Alguaire va tancar ahir a la tarda l’onzena edició després de rebre milers de visitants al llarg del cap de setmana. L’alcalde, Antoni Perea, va destacar la bona afluència de públic, similar a la de l’edició passada, i la satisfacció dels expositors per les vendes durant aquests dos dies. El recinte firal va reunir, en aquesta ocasió, 28 estands a l’interior del pavelló i 26 a l’exterior. Al llarg de la jornada d’ahir, hi va haver exhibicions de vol d’aus rapinyaires i els assistents van poder pujar a un globus aerostàtic captiu, entre altres activitats complementàries.

La fira va entregar aquest any el Premi Figa d’Alguaire al restaurant La Boscana, de Bellvís, distingit amb una estrella Michelin, per la incorporació de les figues coll de dama a l’oferta culinària d’aquest establiment.

Així mateix, els premis Fulla de Figa, que es lliura a agricultors dedicats al cultiu de figues, van ser per a Abili Soldevila, productor i comercialitzador de la firma Figues Macot, i per als germans David i Òscar Soldevila. El certamen va entregar també una Fulla de Figa honorífica a Santi Roig, subdirector de Lleida Televisió.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next