Milloren el paviment a l'accés a l'Auditori i renova les llambordes del carrer Alcalde Costa

REDACCIÓ
Publicat: 
23-10-2022
Actualitzat: 23-10-2022 2:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Milloren el paviment a l'accés a l'Auditori i renova les llambordes del carrer Alcalde Costa
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està executant obres de millora del paviment en dos punts als extrems de l’Eix Comercial on es trobava en mal estat, a l’accés a l’Auditori Municipal Enric Granados i al carrer Alcalde Costa, en el seu tram per a vianants.

Pel que fa a l’Auditori, es fa una millora general de la seva accessibilitat, com havien demanat els seus usuaris. Així, s’està canviant el paviment situat en la part exterior de l’entrada de l’edifici, millorant i reforçant la base flotant i col·locant-hi unes noves rajoles amb acabat buixardat que el fan més antilliscant.

A més, es farà un repàs de les peces de paviment i de les escales que estan esquerdades o trencades i s’arranjaran. Per a fer més accessible l’accés a la plaça des de l’aparcament està previst eliminar l’esgraó existent i habilitar-hi una rampa, que comptarà també amb passamà o barana.

Finalment, es contractarà un restaurador per a fer una neteja del mur de pedra i eliminar els grafits existents.

Quant al carrer Alcalde Costa, l’actuació consisteix en tasques de manteniment per arranjar el paviment de llamborda de granet que estava enfonsat. S’actua en una superfície aproximada de cinquanta metres quadrats i les obres, que van a càrrec del contracte del “Servei del Pla de manteniment, conservació i millora de voreres, paviments asfàltics i Brigada d’Acció Immediata (BAI)”, tenen una durada prevista de dues a tres setmanes.

El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, van visitar ahir l’inici d’aquestes tasques de manteniment en aquests dos punts cèntrics de la ciutat.

Comparteix

També t'interessarà