Millores a l'edifici de la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida

REDACCIÓ
22-08-2021
  • Millores a l'edifici de la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està duent a terme unes actuacions de millora de l’edifici municipal que serveix com a seu de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, a la plaça de Sant Llorenç del Centre Històric de Lleida, mitjançant un projecte del programa Casa d’Oficis Treball als Barris de l’Institut Municipal d’Ocupació.

Les obres consisteixen en el repicat de l’arrebossat existent, la neteja del parament de façana deixant les parts originals de maó a la vista i l’aplicació de nou tractament en façana a les parts que no es poden deixar amb el maó a la vista. També s’ha procedit a la retirada del cablejat antic fora de servei que discorria per la façana.

Els treballs van a càrrec dels joves de les especialitats de pintura decorativa en construcció i operacions auxiliars de treballs de paleta de la Casa d’Oficis del projecte Treball als Barris de l’Institut Municipal d’Ocupació. Està previst que els treballs, que es van iniciar el 12 de juliol, concloguin al mes d’octubre. El seu cost és de 4.500 euros en material.

L’alcalde accidental, Toni Postius, ha visitat aquesta setmana aquest espai per tal de supervisar els treballs i ha assenyalat que “és important executar aquestes actuacions de manteniment per tal de preservar el patrimoni municipal i permetre que les entitats, com la FAVLL, puguin oferir els seus serveis al veïnat en millors condicions”. “El fet de fer-ho aprofitant la feina dels joves de la Casa d’Oficis ens permet combinar aquestes millores amb la seva formació de manera que tots hi sortim guanyant”, ha afegit Postius, que ha estat acompanyat en la visita pel tinent d'alcalde Paco Cerdà i el regidor responsable de l'IMO, David Melé.

La Casa d’Oficis és un programa de formació i treball subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el qual participen 40 joves dels barris de la Mariola, Centre Històric, Portal Santa Magdalena i Noguerola, d’entre 16 i 29 anys. Es va iniciar a finals de desembre i la seva data de finalització serà a finals d’octubre. A més de l’actuació en aquest edifici,

Postius també ha visitat l’escola bressol del Centre Històric, on aquest estiu també s’hi ha fet obres per tal de reposar el paviment i els sòcols de l’entrada i el passadís, que s’havia malmès.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta