Míriam Espurz exposa al desembre els seus 'Moments i Racons' al Consell del Segrià

REDACCIÓ
30-11-2021
  • Míriam Espurz exposa al desembre els seus 'Moments i Racons' al Consell del Segrià

El Consell Comarcal del Segrià acollirà, al llarg de tot el mes de desembre, l’exposició temporal ‘Moments i racons’, de l’artista Míriam Espurz. La mostra obrirà les seves portes aquest dimecres, 1 de desembre, i les tancarà el 31. Està formada per una sèrie d'obres amb una interpretació molt personal de paisatges exteriors i moments íntims.

L'elaboració de les obres es basa en l'ús d'acrílics, retalls de diari i pasta de relleu. La principal característica és el procés de l'elaboració de l'obra. A diferència d'una obra convencional, Míriam Espurz barreja diferents pintures i pinta d'entrada tot el llenç. Amb l'aigua il·lumina parts de l'obra i crea textures que li donen un toc personal. L'espàtula juga també un paper important, donat que el raspat matisa els blancs. Amb el pinzell i els colors més foscos fa els contrastos.

Els ‘racons’ són principalment els temes que més fa: cases i carrers. La pintura ràpida i pintar al natural són dos de les seves passions, perquè li permeten visualitzar molt més profundament l'espai. Els ‘moments’ són imatges que li han cridat l'atenció i que representa amb el seu particular estil.

Tots els temes són pintats amb diversos colors (incloent-hi plata i daurats), però sempre n’hi ha un que predomina: granat, blau o marró. Míriam Espurz es va formar a l’Escola d’Arts i Oficis de Tàrrega i en dibuix publicitari (disseny gràfic), i de fet durant anys es va dedicar al disseny d’interiors, tot i que la pintura sempre va formar part de la seva vida.

Va ser a finals del 2019 quan va decidir dedicar-s’hi amb més força i va anar desenvolupant un estil propi. Ha estat premiada en diferents concursos, tant de cartells publicitaris com de pintura i dibuix.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta