Mishima i Sau30, alguns dels convidats al Seu Vella Music Festival

R. BANYERES
15-06-2018
  • Mishima i Sau30, alguns dels convidats al Seu Vella Music Festival
  • Mishima i Sau30, alguns dels convidats al Seu Vella Music Festival

La segona edició del Seu Vella Music Festival se celebrarà del 6 al 27 de juliol i comptarà amb sis concerts repartits en quatre dies. Entre aquests destaca com a cap de cartell el grup Mishima –que serà l’encarregat d’inaugurar el certamen el 6 de juliol– així com l’espectacle Sau30, que el clausurarà el dia 27.

El director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol, la regidora de Cultura, Montse Parra i el president dels Amics de la Seu Vella, Joan Ramon González, van presentar ahir el certamen, que aquest any estarà dedicat, sobretot, a la música pop rock (a diferència de l’any passat, en el qual predominava el jazz i la clàssica) “amb l’objectiu de captar més i nous públics”, va explicar Parra. Una altra de les novetats d’aquest any serà l’eliminació de les butaques, amb concerts a l’aire lliure i amb el públic de peu al costat del pont llevadís, al costat de la Canonja.

Baigol va explicar que aquest nou format també permetrà captar més públic, amb què confien congregar al voltant de 3.500 persones.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta