Mollerussa intensifica la desinfecció dels carrers per prevenir el coronavirus

ACN
18-03-2020
  • Mollerussa intensifica la desinfecció dels carrers per prevenir el coronavirus
  • Mollerussa intensifica la desinfecció dels carrers per prevenir el coronavirus
  • Mollerussa intensifica la desinfecció dels carrers per prevenir el coronavirus

L'Ajuntament de Mollerussa, a través de l'empresa encarregada, ha intensificat aquesta setmana la neteja de la via pública amb productes desinfectants específics com a mesura de prevenció per frenar l'expansió del coronavirus. Així mateix, també s'està procedint a la neteja amb productes desinfectants dels diferents equipaments municipals, tot i que romanen tancats des de dijous quan se'n va suspendre l'activitat. El consistori recorda que tot i la suspensió de la 148a Fira de Sant Josep, aquest dijous és festiu local, motiu pel qual l'obertura dels establiments comercials autoritzats es farà com si es tractés d'un diumenge.

D'altra banda, des de l'Ajuntament es recorda a la població que cal que segueixi les mesures adoptades per fer prevenció de l'expansió de la malaltia. Així mateix, es fa una crida per seguir fent un aïllament domiciliari responsable i fer un ús restringit de la via pública només en els casos determinats per Salut.

Cal recordar que des de l'Ajuntament s'ha activat un servei, Ajude(M)ollerussa, per assistir a les persones vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades per la Generalitat amb l'objectiu de prevenir l'expansió del coronavirus. La voluntat és coordinar l'ajuda que aquest col·lectiu pugui necessitar i fer-ne les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents per tal d'evitar riscos de contagi.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta