Mollerussa obre les piscines d'estiu dilluns amb cita prèvia

J.G.M.
Publicat: 
24-06-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa obre les piscines d'estiu dilluns amb cita prèvia

L’ajuntament de Mollerussa ja té data d’obertura de les piscines d’estiu: el dilluns 29 de juny. Caldrà demanar cita prèvia una dia abans com a màxim a través del web www.piscinamollerussa.com i els usuaris només podran romandre en aquest equipament durant dos hores i mitja cada dia.

També hi haurà franges horàries. Les persones grans i de risc tenen prioritat de dos quarts d’onze al migdia i no hauran de demanar cita prèvia per a aquestes hores. Del migdia a dos quarts de dos es reservarà l’espai per als participants dels campus d’estiu. La plataforma de control d’accés sabrà en tot moment el nombre d’usuaris, per la qual cosa si les piscines no estan plenes es podrà demanar la cita prèvia per poder accedir de forma immediata a les instal·lacions.

Hi haurà abonaments i entrades individuals, que es podran adquirir a la piscina coberta a partir del 25 de juny o al mateix web a partir del 29. Com a mesures de seguretat, es delimitarà la zona de gespa per mantenir les distàncies entre els usuaris. Els vestidors estaran tancats.

Comparteix

També t'interessarà