Molt art per dibuixar La Panera

R.RÍOS
17-02-2018
  • Molt art per dibuixar La Panera

El Centre d’Art la Panera serà des d’avui i fins a finals de maig un referent del món del dibuix contemporani en un nou programa d’exposicions amb quatre mostres simultànies basades en aquest art, l’edició i la tipografia. El pintor i dibuixant basc Juan Pérez Agirregoikoa és el protagonista de dos.

38 de juliol-37 d’octubre és la seua primera exposició individual a Catalunya i repassa els seus últims vint anys de trajectòria per llançar una mirada crítica i irònica a la societat contemporània amb al·lusions al capitalisme, la religió o la família. Als dibuixos s’afegeix, en aquesta ocasió, el llenguatge audiovisual amb la producció de dos vídeos. “Treballo molt des de l’humor, però sobre temes durs d’actualitat”, va reconèixer ahir durant la presentació. La seua segona mostra, It’s not you. It’s me, recull una selecció de publicacions i edicions dels últims vint anys.

El nou programa de La Panera també inclou Tinta fresca, que mostra diferents projectes editorials i artístics del fons d’edicions especials del Centre d’Art, amb publicacions i llibres d’artista entorn del dibuix, la il·lustració i el còmic. Finalment, NOA/NAO. 2.0 busca atansar els nens al món de la tipografia a través de formes i colors. Per la seua part, la Saleta de la Panera exposa des d’ahir Vida Activa!, proposta de Jordi Mitjà.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next