Montoliu amplia el cementiri per acollir 180 nínxols

REDACCIÓ
Publicat: 
17-09-2020
Actualitzat: 17-09-2020 10:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Montoliu amplia el cementiri  per acollir 180 nínxols

L’Ajuntament de Montoliu va aprovar en el seu últim ple el projecte d’ampliació del cementiri que consistirà en la construcció de tres terrasses escalonades a la zona més assolellada del complex on s’edificaran 180 nínxols i 48 columbaris. Suposarà una inversió total de 580.613 euros.

El consistori ja ha donat llum verda a la primera de les tres fases per abordar 60 nínxols i 16 columbaris, una actuació pressupostada en més de 200.000 euros que es finançarà amb el Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOS) de la Generalitat.

Segons fonts municipals, l’esmentada ampliació és urgent, ja que queden poques places en les actuals instal·lacions i és necessari abordar el projecte ja. L’extensió del nou cementiri serà de 600 metres quadrats.

D’altra banda, el ple també va ratificar l’expropiació forçosa d’una finca a la plaça de l’Església després de no trobar-ne el propietari. Es tracta d’una zona plena d’escombraries i vegetació que se sanejarà per donar-li usos públics com una plaça i també un local per a usos culturals o socials.

Comparteix

També t'interessarà