Moren 2 persones més amb covid-19 a Lleida i 31 nous positius en les darreres hores

ACN
08-04-2020
  • Hospital Universitari Arnau de Vilanova

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres la mort de dos persones amb coronavirus en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, mentre que a la de l'Alt Pirineu i Aran no s'ha registrat cap defunció. Pel que fa al nombre de nous positius, se n'han detectat 31, 27 dels quals a les comarques de Ponent i 4 a les de muntanya. D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals comptabilitzades des de l'inici de la pandèmia és de 88 i el nombre total d'afectats confirmats arriba a 1.154 al conjunt de la demarcació lleidatana. D'altra banda, hi ha 245 persones hospitalitzades, 46 de les quals a l'UCI. També en les últimes hores, 27 persones han rebut l'alta, el que suma un acumulat de 273; 209 a Ponent i 64 al Pirineu.
De les 201 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus hi ha 126 que estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 87 de les quals estables a planta i 39 a l'UCI. Mentre, a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida hi ha 36 afectats, 29 d'ells a planta i 7 a l'UCI, i, finalment, en llits de planta de centres privats es troben 39 persones més ingressades. A més, en les darreres hores s'han donat 27 altes.

Pel que fa a l'àmbit territorial de l'Alt Pirineu i Aran, hi ha 44 persones ingressades a planta en diferents centres hospitalaris, de les quals disset es troben a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp. Deu més estan a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, nou a l'Hospital de Cerdanya i vuit a l'Espitau d'Aran. En aquesta regió no s'ha donat cap alta en les últimes hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta