“Mulla’t per l’esclerosi múltiple” se celebrarà a prop de 150 piscines del país

REDACCIÓ
08-07-2020
  • “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” se celebrarà a prop de 150 piscines del país
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ se celebrarà aquest diumenge 12 de juliol. L’acte central del “Mulla’t” tindrà lloc al Club Natació Atlètic Barceloneta a les 12:00h, on diverses personalitats de l’àmbit polític i cultural faran la tradicional capbussada solidària per l’esclerosi múltiple. Entre els assistents que ja han confirmat la seva participació hi haurà el President de la Generalitat, Quim Torra, el Conseller d’Interior, Miquel Buch, el vicepresident primer del Parlament de la Generalitat, Josep Costa, el Director General de Recerca i Innovació en Salut, Robert Fabregat i l’actor i presentador David Verdaguer.

El Mulla’t s’ha adaptat a les actuals circumstàncies i enguany tothom es pot mullar de forma virtual a www.mullat.cat gràcies a una campanya en col·laboració amb Gertrudis. El grup català ha creat la “pitjor cançó de l’estiu”, una peça que ha anat millorant fins a convertir-se en la cançó de l’estiu gràcies a les donacions i que interpretaran, en directe, durant l’acte central.

Al marge de l’acte central, el Mulla’t se celebrarà a prop de 150 piscines durant l’estiu. Són les piscines que poden seguir les mesures de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries.

Moltes piscines han optat per fer un mulla’t on-line o un mulla’t al llarg del juliol o l’agost. Des de la Fundació es destaca la importància que tothom es pugui mullar en un context com l’actual, sigui virtuament o presencialment, així com el pes que té la campanya per sensibilitzar la societat sobre l’esclerosi múltiple en temps de covid-19. Els fons recaptats amb el Mulla’t es destinaran a la recerca i a garantir els serveis d’acompanyament, rehabilitació i formació per a les persones amb esclerosi múltiple. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?