Multa de 3.001 € a Alessa del consell del Segrià

MARÍA MOLINA
21-06-2019
  • Multa de 3.001 € a Alessa del consell del Segrià

El consell del Segrià va aprovar ahir en un ple extraordinari imposar dos multes de 3.001 euros i de 1.000 euros a la gestora dels menjadors escolars de la comarca, Alessa, i a l’empresa de transport escolar, Autocares Ravigo, respectivament, per no haver aportat la documentació que exigeixen els plecs de contractes. Segons el vicepresident en funcions, David Masot, ja se’ls havia instat a fer-ho en diverses ocasions, per la qual cosa es va obrir expedient per imposar aquestes sancions.

A Alessa se li reclamava la presentació de comptes que justifiqués el balanç de despeses i guanys que mai ha arribat a presentar, segons els responsables de l’organisme comarcal, una versió que comparteixen els partits a l’oposició. De fet, Sergi Talamonte, del Comú, va indicar que, per la seua banda, l’import de la sanció hauria estat més elevat atesa la negativa de l’empresa a presentar els corresponents justificants, i fins i tot va estudiar la possibilitat d’una rescissió del contracte. Tanmateix, la versió de l’empresa de càtering és totalment oposada a la que dóna el consell, ja que assegura que en tot moment s’ha presentat la documentació que s’ha exigit i que fins i tot s’ha arribat a fer una auditoria. En aquest sentit, assegura que quan arribi la sanció, estudiaran la possibilitat de recórrer-la.

Pel que fa a la firma d’autocars, la multa s’ha imposat perquè no es va acreditar l’experiència del personal, al principi, tot i que és un tràmit que ara s’ha acomplert.

Al ple també es va aprovar la liquidació definitiva i la devolució de la fiança del contracte de l’obra per a la construcció dels vasos 6 i 7 en el marc de les obres d’ampliació i millora de l’abocador de residus urbans de Montoliu, que en l’actualitat prossegueixen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta