Multitudinari aniversari d’Aspid

P.RODELLAR
23-03-2019
  • Multitudinari aniversari d’Aspid

“La societat avança més ràpid que les sinergies que es creen entre l’administració i les entitats. Cal canviar això per continuar oferint durant 25 anys més els millors serveis als nostres usuaris i les seues famílies.” Aquesta va ser la reclamació que va fer la presidenta d’Aspid, Bibiana Bendicho, en el multitudinari acte de celebració de la 21a edició dels premis de l’entitat i del seu 25 aniversari que va tenir lloc ahir a la Llotja amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, i de diverses autoritats de Lleida, juntament amb gairebé 300 persones més.

Els premis d’aquest any, que reconeixen el treball d’integració de les persones amb discapacitat, han estat per al grup Roba Estesa, premi Aspid a la Solidaritat, per incorporar des de fa un any i mig una intèrpret de llenguatge de signes als seus concerts, atansant així els seus espectacles a la comunitat sorda.

L’escola de parapent d’Àger, Entrenúvols, es va emportar el premi Aspid a la Innovació. “A l’aire tots som discapacitats”, va explicar el director de l’empresa, Jordi Marquillas.

Per la seua part, la Federació de Centres Especials de Treball (CET) de Catalunya va rebre el guardó a l’Empresa per facilitar la inserció laboral de discapacitats al mercat laboral tant en empreses ordinàries com en centres especials de treball.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?