Municipàlia habilita una carpa davant la demanda de més superfície coberta

REDACCIÓ
Publicat: 
10-10-2021
Actualitzat: 10-10-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Municipàlia habilita una carpa davant la demanda de més superfície coberta
    Peu de foto: 
    Foto Jordi Gómez

Fira de Lleida habilitarà una carpa de 1.000 m2 per tal de donar resposta a la demanda de superfície coberta que està registrant en les darreres setmanes per part d’empreses expositores d’arreu de l’Estat. El saló ha assolit ja l’ocupació del 100% del recinte firal, que compta amb quasi 74.000 m2 de superfície bruta d'exposició. La 21a edició de Municipàlia (Fira Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) i la 5a edició d'Innocampnig (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses Esportives i de Lleure) tindran lloc del 19 al 21 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida.

Paral·lelament a l’ocupació de l’àrea d’expositors, pel que fa als visitants professionals Fira de Lleida està registrant un elevant nombre d’inscripcions. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, afirma que per al saló “preveiem unes xifres similars a les de l'edició 2019, és a dir, el 100% de ocupació” i que “tot i que encara constatem reticències per part d'alguna empresa, especialment de l'estranger, pel tema de la pandèmia, estem veient que el sector té un alt interès per participar en una fira presencial després de tants mesos de restriccions”.

Oró creu que “la pandèmia ha suposat un descens de l’activitat per a moltes empreses de el sector, d’una banda, i retards en molts projectes municipals, de l’altra, de manera que ara expositors i visitants vénen al saló amb moltes ganes de recuperar el temps perdut, per dir-ho d'alguna manera, i sens dubte veuen en Municipàlia bona oportunitat de negoci”.

El certamen, en format presencial, comptarà com la passada edició de la Fira de Sant Miquel amb totes les mesures de control necessàries per garantir la seguretat sanitària de visitants i expositors. Els sectors presents en el saló són els de la governança i l’economia, les TIC, el medi ambient, el mobiliari urbà i la il·luminació pública, la gestió de residus, les instal·lacions esportives i d'oci, els parcs i jardins, les obres públiques, la senyalització i la seguretat de la xarxa viària, l’urbanisme, la mobilitat, la neteja municipal, la salut pública i la higiene, la seguretat i la vigilància, la gestió de l'aigua, les necròpolis i els serveis municipals.

Cal recordar que la Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals ratifica una edició més la seva vocació internacional gràcies a la presència d’expositors i visitants estrangers, a més d’accions específiques com la presència d’una missió tècnica d’autoritats de diversos països d’Amèrica del Sud, Amèrica Central i Amèrica del Nord (formada per alcaldes, regidors, alts directius, tècnics d’administracions públiques i experts en temes municipalistes) coordinada per la Unión Iberoamericana de Municipalistas (UIM) i que facilita als expositors del saló una valuosa plataforma de negoci amb els mercats internacionals d’aquella zona.

Comparteix

També t'interessarà