Música als balcons de Lleida

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
17-03-2020
  • Música als balcons de Lleida

Des del Conservatori i Escola municipal de música de Lleida ens conviden a participar en una acció conjunta per portar la música als carrers durant aquests dies. Totes i tots els músics que ho desitgin, estan convocats cada dia, a les 18:00 hores, als balcons i finestres de casa per fer una tocada conjunta. També la resta de ciutadania, senzillament, per gaudir dels i les artistes espontànies que s'hi apuntin.

Cada dia es penjarà un enllaç on podreu descarregar les partitures de la peça triada, durant el matí us les podeu preparar i a les 18.00 hores sortirem totes i tots als balcons de casa nostra per fer una tocada conjunta. A més, des del conservatori ens animen a penjar les vostres fotos i vídeos a les xarxes socials i etiquetar-les amb els hashtag #ensensortirem, #Lleida i #musicabalcons. Aquesta iniciativa començarà a rodar avui amb l’Himne de l'Alegria, de Ludwig van Beethoven, i pretèn omplir de música cada dia les places i carrers de la ciutat per fer més amè el confinament.

L'alcalde, Miquel Pueyo, explica que "els professors i alumnes de música també volar posar el seu gra de sorra en el combat per mantenir-nos actius i esperançats. Gràcies a la música! #EnsEnSortirem". 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next