Música i patrimoni, de nou protagonistes al Seu Vella Music Festival

REDACCIÓ
20-06-2019
  • Música i patrimoni, de nou protagonistes al Seu Vella Music Festival
  • Música i patrimoni, de nou protagonistes al Seu Vella Music Festival

Música i patrimoni tornaran a protagonitzar els caps de setmana culturals del juliol a Lleida amb la 3a edició del Seu Vella Music Festival que organitza el Consorci del Turó de la Seu Vella. El grup lleidatà Koers, la cantant i compositora Judit Nedderman, la Companyia Elèctrica DharmaAnna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project i Los Mambo Jambo Arkestra conformen el cartell del festival d’aquest estiu, que començarà el dia 5 de juliol i acabarà el dia 26 de juliol

Com en l’edició de 2018, l’escenari de les actuacions se situarà a l’espai exterior de la Canonja “amb l’objectiu d’ampliar la capacitat de públic i fer possible que els assistents puguin gaudir al màxim de les actuacions”, ha explicat el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol. El festival, que va néixer l’any 2017 hereu del cicle Concòrdia, “té la vocació d’esdevenir referent a les Terres de Ponent”, com ha destacat el regidor Ignasi Amor, i atreure una àmplia franja de públic. 

Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials de Cultura, Miquel Àngel Cullerés, ha expressat que el festival és també “un granet de sorra per a la candidatura de Patrimoni Mundial de la Unesco, amb la cultura de la pau, de la llibertat, i d’obertura de la música... que és un dels eixos de la nostra candidatura”. 

Joan Ramon Gonzàlez, president de l’Associació dels Amics de la Seu Vella, ha remarcat la satisfacció que el festival creixi com a eina de difusió del conjunt patrimonial de la Seu Vella. A la presentació també hi ha assistit la coordinadora de Cultura, Núria Marsa. L’any 2018, 2.700 persones van assistir als concerts del Seu Vella Music Festival. 

Música per a un ample ventall de públic

El grup lleidatà Koers obrirà el festival amb la presentació del seu primer disc, ‘Unbroken’ publicat l’any 2018 (5 de juliol), Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project completaran l’oferta musical del primer cap de setmana de juliol amb una banda integrada per 14 músics, un director/arranjador i una intèrpret que portarà a Lleida cançons de Jacques Brel i Claude Nougaro, entre d’altres coneguts autors. El 12 de juliol ocuparà l’escenari Los Mambo Jambo Arkestra, que celebra el seu desè aniversari. Als integrants habituals, Dani Nel·lo, Ivan Kovacevic, Dani Baraldés i Anton Jarl s’hi sumaran cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. 

La cantant i compositora catalana Judit Nedderman (intèrpret juntament amb Alejandro Sanz de la peça ‘Un segundo’ del darrer disc de Sanz) presentarà els temes del seu darrer treball, Nua el dia 21 de juliol. Tancaran el cicle de concerts a la Seu Vella la Companyia Elèctrica Dharma amb el seu retorn als escenaris de la mà de ‘Flamarada’. 

Les entrades, a la venda

Les entrades ja són a la venda a www.tincticket.com i, a partir de divendres a les oficines de la Seu Vella. Tots els concerts comencen a les 21.30h i disposaran de servei de bar. El preu de l’entrada anticipada és de 12€ (18 € en el cas de Companyia Elèctrica Dharma) i de 15€ a taquilla (20€ Companyia Elèctrica Dharma). 

Organitzen el Seu Vella Music Festival el Consorci del Turó de la Seu Vella, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Lleida. Compta amb un pressupost de 50.000 euros, el patrocini de San Miguel, Vermuts Miró i l’Associació d’Amics de la Seu Vella i el suport de Concordia (Musica de Pau a la Seu Vella), Juan Coll, nxt-telecom, Semic internet, la Caixa i ICG Software. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next