Neix la primera aplicació lleidatana de menjars a domicili

REDACCIÓ
19-11-2020
  • Neix la primera aplicació lleidatana de menjars a domicili
  • Neix la primera aplicació lleidatana de menjars a domicili

Lleida compta ja amb una empresa pròpia de menjars a domicili, Mytapper, una aplicació centrada en restaurants de qualitat de la capital de Ponent i que, segons el seu creador, el lleidatà Marc Garcia, neix també “amb l’objectiu d’ajudar el sector de la restauració, un dels que més estan patint per la crisi de la Covid i per les mesures establertes per les autoritats sanitàries”. L’empresa, en efecte, aplica unes comissions molt reduïdes sobre el valor de la comanda, que poden arribar a ser d’un terç de les que cobren les grans plataformes del sector.

El fundador de Mytapper considera que “és evident que la negativa dinàmica actual obliga el sector a canviar de mentalitat i reinventar-se, i en aquest sentit el menjar a domicili és una solució pràctica, còmoda i segura tant per al restaurador com per al client”. A nivell d’organització, Mytapper treballa amb dues modalitats de funcionament. En la primera, el mateix restaurant fa el repartiment (aplicant-se aleshores una comissió del 10%), mentre que en la segona l’empresa s’encarrega també de la distribució (amb una comissió del 15%).

Actualment Mytapper treballa amb 19 restaurants i una peixateria, tot i que Marc Garcia no descarta ampliar el nombre d’establiments fins a 25 o 30. Els restaurants en qüestió son Kaoma, Bar Tòfol, Macao, Caravista, Rita Cokó, Presseguer, Trattoria, Creperia Flash, Miss Sushi, Villa Ferrara, Saroa, Gran Hamburgo, De La Rosa, Síbaris, Sushi Kyoto, Frankfurt Wiener, Mostaza&Co, Unplug i Teresa Carles.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta