Neix l'Escola de Teatre d'Alpicat

REDACCIÓ
16-06-2021
  • Neix l'Escola de Teatre d'Alpicat

L’Ajuntament d’Alpicat oferirà, des de la seva Regidoria de Cultura, a partir del curs vinent a tota la població la possibilitat de formar part d’una nova activitat: l’Escola de Teatre. Aquest projecte facilitarà formar-se en l’àmbit del teatre des de la primera infància. És un espai obert a totes les edats des d’on es vol potenciar l’aprenentatge d’aquesta disciplina i gaudir dels beneficis que aporta tant a nivell personal com social, així com el foment de la creativitat i de les capacitats expressives de les persones. Amb tot, el consistori vol seguir amb la línia dels darrers anys d’apostar fermament per les arts escèniques i la cultura en general. 

L’activitat es durà a terme els dimarts i els dijous a la Sala Petita de La Unió i en les següents franges horàries:

  • Alumnes de 12 a 16 anys: dimarts de 16 a 17.30h
  • Alumnes de 6 a 9 anys: dimarts de 17.45 a 19h
  • Alumnes de 9 a 12 anys: dijous de 18.30 a 19.45h
  • Alumnes adults: dijous de 20 a 21.30h

Els grups es podrien modificar en funció de les necessitats i de les condicions epidemiològiques del moment.

Pel que fa als continguts, durant el curs, els alumnes tindran la possibilitat de treballar al teatre aprofitant els mitjans tècnics del mateix, per familiaritzar-se amb la tècnica en un espai adequat per a la pràctica de les arts escèniques. Es potenciarà l’intercanvi amb companyies i directors de teatre professional, aprofitant les seves estades a Alpicat. També s’incentivarà la participació activa en les festes i actes del poble.

Les preinscripcions es podran fer fins al 30 de juny a l’adreça de correu electrònic cultura@alpicat.cat adjuntant nom i cognoms de l’alumne/a i l’any de naixement. La formalització de la matrícula i el pagament es realitzaran del 13 al 20 de setembre, i l’inici de curs serà a l’octubre.

El preu de l’activitat serà de 90€ i es farà efectiu en dos pagaments durant el curs, un en el moment de la matrícula i el segon al febrer. Per aquest curs 2021-2022, la matrícula serà gratuïta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?