Neix a Lleida el 'desDeCasa Fest', un festival en streaming amb accent lleidatà

ACN
14-04-2020
  • El festival 'desDeCasaFest' finalitza amb un cap de setmana dedicat a la literatura lleidatana
  • Neix a Lleida el 'desDeCasa Fest', un festival en streaming amb accent lleidatà

La interrupció de la programació cultural pel confinament ha generat un augment d'iniciatives digitals. És en aquest marc que neix a Lleida el 'desDeCasa Fest', un nou festival en línia de música, literatura i arts escèniques amb accent lleidatà. Començarà el cap de setmana del 18 i 19 d'abril amb actuacions musicals i acabarà el 25 i 26 d'abril amb literatura i arts escèniques. Per fer-ho possible i ajudar els artistes a seguir creant, es disposarà d'un sistema de taquilla inversa, és a dir, l'espectador decidirà quan val cada espectacle, performance o concert i podrà aportar el que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l'esdeveniment. Les aportacions del públic aniran destinades directament als músics a través de Bizum o PayPal.
La iniciativa està impulsada per la plataforma cultural 'Ilerdam Videas' i vol promocionar els autors lleidatans. Meritxell Gené, Xavier Baró, Alu Spear, Lauzeta, Eira, Jordi Mestre, Vernal, Javier Solo, Berta Puigdemasa, Antoni Tolmos, Xavier Monge, Mínim o Lo Pardal Roquer són algunes de les veus que nodreixen el cartell del primer cap de setmana amb protagonisme musical.

En principi, el festival estava pensat per a dotze músics, però l'interès que ha generat la iniciativa ha motivat que ja siguin divuit les agrupacions musicals que oferiran els seus concerts. El festival està obert a noves incorporacions.

Les lletres i les arts escèniques prendran el relleu el següent cap de setmana amb lectures i dramatitzacions en directe per part d'autors i actors que donaran a conèixer les seves obres i interactuaran amb el públic que hi vulguin participar. Les actuacions en viu, d'uns 30 minuts de durada, es faran als comptes d'Instagram dels participants i posteriorment, es penjaran al canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCf7EAA5WZtJtLwW7NVSv0Ow i a la pàgina web oficial del festival per facilitar-ne la visualització.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next