Nenes i nens de les Borges acaben la 19a Bibliocursa

REDACCIÓ
05-10-2021
  • Nenes i nens de les Borges acaben la 19a Bibliocursa

La Bibliocursa tanca de les Borges Blanques ha tancat una 19a edició exitosa. Enguany, gràcies al suport econòmic del Pla Educatiu d’Entorn, la Bibliocursa s’ha obert a molts més nens i nenes que els anys anteriors.

Aquesta va començar a finals de juny amb novetats. Primer de tot, ha estat la bibliocursa més fàcil fins al moment, per això s’ha anomenat BIBLIOCURSA 2021 SUPERFÀCIL. Ha estat pensada en nivells, del 1r (fàcil) al 4t (pòdium) amb un premi cadascun. Tots els nens i nenes que l’han acabat han obtingut diversos regals, com ara llapis, goma, carpeta, retolador fluorescent, boli blau, estoig i un val de material escolar. A més a més, l’obsequi per haver superat tots els nivells ha estat una bossa amb berenar, un llibre, un bloc, un boli vermell i una invitació a qualsevol dels espectacles infantils que organitza l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Dels 70 participants que la van començar, 46 l’han pogut acabar, i avui han rebut el darrer premi.

Degut a la pandèmia no s'ha pogut celebrar la festa final, però els participants guanyadors han pogut recollir el seu diploma, el berenar i el premi. Ara, les Borges comença a pensar en la propera bibliocursa, que ja serà la 20a. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta