Normalitat en la reobertura de les oficines d'atenció al client d’Aqualia a Lleida

ACN
02-06-2020
  • Normalitat en la reobertura de les oficines d'atenció al client d’Aqualia a Lleida

Dins del procés de reobertura gradual de les seves oficines d'atenció al client, Aqualia va obrir dilluns passat de nou l'oficina de Lleida per a la realització de gestions, després d'un procés d'adequació de les instal·lacions i aplicació de totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per les autoritats sanitàries per evitar riscos, tant per al personal dels serveis com per als usuaris. L'atenció als ciutadans es realitza de 9.00 a 13.00 h, amb prioritat en l'atenció als majors de 65 anys, entre les 9.00 i les 10.00 hores.

Per a la higiene i protecció a l'interior de les oficines, l'empresa ha posat dispensadors d'hidrogel, mocadors d'un sol ús i papereres especials. A més cal respectar els dos metres de distanciament físic al que ajuda la senyalització col·locada per l'empresa en les seves les instal·lacions.

Les oficines s'han obert amb normalitat, sense incidents ni aglomeracions. Aqualia agraeix als ciutadans el seu comportament cívic i el compliment de les mesures de prevenció, com l'ús de mascaretes, l’aforament establert  i el respecte de la distància de 2 metres.

A més, l'empresa agraeix als ciutadans que es desplacin només per a tràmits urgents i que per a la resta de les qüestions continuïn utilitzant les altres vies de comunicació i atenció disponibles. Des de l'inici de la crisi sanitària Aqualia ha reforçat els canals telemàtics d'atenció a l'usuari, Aqualia Contact, amb diverses vies de comunicació telemàtica: pàgina web, oficina virtual, Centre d'Atenció al Client (CAC), app (Aqualia Contact), i canal Twitter d'atenció al client (@aqualiacontact).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...