Nou atac de grafiters contra el tren a Cervera

REDACCIÓ
26-11-2018
  • Nou atac de grafiters contra el tren a Cervera

Un nou acte vandàlic de grafiters va impedir ahir que tres combois de la línia de tren R-12 poguessin fer el recorregut amb normalitat entre Cervera i Lleida. Renfe va haver d’habilitar servei alternatiu per carretera, cosa que va afectar prop de seixanta passatgers, en els trajectes de Cervera a Lleida a les 7.35 hores, de Lleida a Cervera a les 13.35 hores i de nou de Cervera a Lleida a les 14.26 hores.

A primera hora del matí, el tren que era a l’estació de la capital de la Segarra, conegut com el Cerverí, va aparèixer amb grafitis al lateral esquerre d’un vagó i a la cabina, la qual cosa impedia la visibilitat del conductor. Aquest acte vandàlic arriba despres de tan sols divuit dies de l’últim contra el Cerverí (el darrer tren que arriba a la capital de la Segarra i el primer que surt direcció Lleida).

Els grafitis de la matinada del dia 7 van afectar 62 passatgers. L’alcalde, Ramon Royes, va condemnar l’incivisme perquè “perjudica tota la ciutadania” i va lamentar que “suposen molts diners al cap de l’any”. D’altra banda, la línia de Manresa ja ha reobert una via al tram fins a Terrassa. Els viatgers amb origen o destinació a Lleida hauran de canviar de tren a la capital del Bages i agafar l’R-4 fins a Barcelona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next