Nou cicle de concerts de l’Orquestra Julià Carbonell als barris de Lleida

REDACCIÓ
13-05-2022
 • Nou cicle de concerts de l’Orquestra Julià Carbonell als barris de Lleida
  Peu de foto: 
  Ajuntament de Lleida

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, i el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, acompanyats del director de l’Orquestra Julià Carbonell, Alfons Reverté, han presentat la 3a edició del cicle de concerts de l’OJC als barris de la ciutat.

Un cop més l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, com a eina cultural al servei de tot el territori, mostra la seva vocació, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania sense excepció, ha destacat Gispert.

Així doncs, complint amb aquesta voluntat compartida, l’OJC i les Regidories de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Lleida aquesta tercera edició arribarà als barris de Joc de la Bola, Clot de les Granotes, Universitat, Balàfia (Dins els actes dels 50 anys), Noguerola i Partida Montserrat. Un total de 6 concerts que seran gratuïts i que s’hi pot assistir lliurement sense reserva d’entrada.

En la primera i segona edició dutes a terme l’any passat es va arribar a Pardinyes, Balàfia, Bordeta; Magraners; Ereta i Cappont,  Mariola, a Sucs i Raimat i a les partides de Grenyana, Rufea, Llívia i en els properes edicions es treballarà per arribar a més barris de la ciutat.

Amb aquesta nova edició es pretén mantenir viva la música als barris, fomentar el coneixement de l’Orquestra Julià Carbonell, apropant la música a un públic ampli i qualsevol persona que ho desitgi pugui, sense moure’s del seu barri, gaudir d’una bona estona de música, tot i que Reverter ha animat la ciutadania a assistir també als concerts que no són pròpiament del seu barri.

Rutllant ha posat de relleu que “pensem que aquesta bona relació i sintonia que s’ha establert entre les regidories de Cultura i Participació de l’Ajuntament de Lleida i l’Orquestra Julià Carbonell, ens portarà a atansar moltes altres mostres culturals als barris, tot trencant barreres i limitacions en el camí de fer de la música un dret accessible a tota la ciutadania”.

Com a novetat en aquesta tercera edició, tots els assistents als concerts podran participar en el sorteig de tres entrades dobles per als concerts de l’OJC a l’Auditori Enric Granados.

Programació

Dissabte  14  MAIG Lleida. Quartet Matisse

 • Poliesportiu Escola Joc de la Bola 19 h
 • Local Social Clot de les Granotes 21 h

Dissabte 28 MAIG Lleida. Duet Pascual Pijuan

 • Barri Universitat  19 h
 • Centre Cívic de Balàfia 21 h

Dissabte 4 JUNY Lleida. Quartet Prysma

 • Barri Noguerola 19 h
 • Local Social Montserrat 21 h
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta