Nou cicle ‘Joc al Ninot’ de Lleida, amb cinc obres de titelles

REDACCIÓ
08-01-2019
  • Nou cicle ‘Joc al Ninot’ de Lleida, amb cinc obres de titelles

La companyia de titelles Jordi Bertran, una de les més reconegudes i prestigioses del país, obrirà aquest diumenge vinent la 23 edició del cicle teatral Joc al Ninot, que organitza el Centre de Titelles de Lleida a l’auditori del CaixaForum. El cicle oferirà cinc matinals dominicals, amb doble horari (11.00 i 12.30 hores), d’espectacles de titelles per als més petits fins al dia 10 de febrer.

Així, Jordi Bertran, que a la 28 Fira de Titelles de Lleida va oferir un aperitiu de Circus, torna a la capital del Segrià amb l’espectacle sencer de titelles de fil, inspirat en la música i obra del creador del personatge de Charlot. El diumenge 20 de gener, el Centre de Titelles presentarà El petit elefant, un muntatge a partir del conte de de Rudyard Kipling. El 27 de gener serà el torn de Matito, especialista en titelles de guant, amb el seu espectacle Matito i la grandíssima roda de fira. El 3 de febrer, la companyia Pep López & Afònix Produccions oferirà l’obra Per terra de dracs, un espectacle musical amb cançons, titelles i projeccions. Finalment, el Centre de Titelles tancarà el cicle Joc al Ninot el dia 10 de febrer amb La Jana i els 3 óssos, una versió del popular conte de La Rínxols d’Or, estrenada l’octubre passat a Mallorca i que, per tant, serà la primera vegada que podrà veure’s a Lleida.

Entrades (7 € platea i 5 € amfiteatre), a la venda al Centre de Titelles de Lleida de forma anticipada (de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 h) o a la taquilla, cada diumenge d’actuació de 10.00 a 13.00 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?