Nou espai infantil a la Biblioteca de Pardinyes

REDACCIÓ
08-11-2021
  • Nou espai infantil a la Biblioteca de Pardinyes
  • Nou espai infantil a la Biblioteca de Pardinyes

La Biblioteca de Pardinyes ha habilitat un nou espai per a famílies i infants per millorar l’accessibilitat dels llibres per a aquest tipus d’usuaris i usuàries. Aquesta nova sala infantil ja ha entrat en funcionament. Atesa l’alta presència de famílies i infants, i per millorar l’accessibilitat dels llibres per a aquest tipus d’usuaris, s’ha convertit un antic magatzem de la biblioteca en sala infantil. Així doncs, els nens i les nenes tenen un espai exclusiu per a ells i elles, i la sala general ha guanyat en espai.

En aquesta nova sala infantil es poden trobar llibres i revistes per a infants des de 0 a 12 anys, tant de ficció com de coneixements, així com un petit espai per a les famílies, on aquestes poden trobar documents relacionats amb la criança dels seus fills.

“Roda de contes” amb Mertxe París

Aquest dimecres s’ha programat la segona sessió de la “Roda de contes” a les biblioteques de Lleida. En aquest cas, Mertxe París explicarà “Contes tradicionals de la nostra ciutat”, a les 17 hores, a la Bilbioteca de Pardinyes. Sabeu què tenen en comú els Faraons, els Xinesos, l'Àliga i lo Marraco? Tots ells son els protagonistes de fascinants històries que han esdevingut a la nostra ciutat. L’activitat és gratuïta i s’ha de fer reserva prèvia a biblioteca.pardinyes@paeria.cat o al 973241746.

Aquesta activitat s’emmarca dins de la iniciativa Roda de contes organitzada per l’Ajuntament de Lleida, l’EMD de Sucs i la Biblioteca Pública de Lleida. Un projecte pilot de programació estable d’activitats infantils a les biblioteques públiques de Lleida (Biblioteca Municipal de Pardinyes, Biblioteca Pública de Lleida) i la Sala de lectura de Sucs.

En el marc de la creació de la Xarxa de Biblioteques de la ciutat de Lleida, aquest cicle d’activitats significa l’inici d’una nova línia de treball que se suma a la de la planificació en matèria de reforma i nova creació d’equipaments bibliotecaris.

“Roda de contes”, que es va iniciar al mes d’octubre i que es perllongarà al novembre, gener i febrer en diferents dates, consisteix en un programa de 4 activitats adreçades a infants a partir de 3 anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta