Nou espai per a joves a l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida

REDACCIÓ
26-05-2022
  • Nou espai per a joves a l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida
    Peu de foto: 
    Sant Joan de Déu Terres de Lleida

Aquest dimecres a la tarda ha tingut lloc la inauguració d’un espai exterior de l’Hospital de dia infantil i juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida, que ha estat possible gràcies al compromís de la Fundació 5H per captar fons per finançar el projecte “Free Time”. En l’acte han assistit, Núria Martínez, coordinadora de l’Eix Solidari de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Vanessa Pera, cap de l’àrea infantil i juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida; Sergi Vélez, fundador i patró de la Fundació 5H.

L’objectiu del projecte Free Time, consisteix en adequar un espai exterior a la planta de l’hospital de dia i convertir-lo en un espai d’oci, de diversió i de teràpia que pugui ser utilitzat pels infants i els adolescents atesos a l’hospital de dia, i dotar-los d’una superfície segura amb instruments i mobiliari exterior de joc i aprenentatge. El passat 23 de desembre del 2020, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Solidaritat Sant Joan de Déu i la Fundació 5H van signar un acord de col·laboració on aquesta última es comprometia a captar fons per finançar el projecte “Free Time” de Sant Joan de Déu Terres de Lleida. 

En la seva intervenció, Núria Martínez ha valorat la importància de “gràcies a entitats com la Fundació 5h podem fer realitat projectes que estan fora de la cartera de serveis i tant importants per millorar la qualitat de vida de les persones que atenem als centres de Sant Joan de Déu Terres de Lleida”.

La Dra. Pera, també ha detallat que “aquest espai es molt important per poder fer una intervenció terapèutica en un entorn a l’aire lliure i està molt ben valorat en context de pandèmia Covid, i en fan ús tant persones ateses, famílies i professionals; setmanalment unes 100 persones és beneficien de l’espai”.

El patró i fundador de la Fundació 5H, Sergi Vélez, ha explicat que “estem molt contents de col·laborar amb Sant Joan de Déu, amb el projecte Free Time, un projecte que compleix la idea que tenia la Fundació de que fossin els nens els qui es poguessin beneficiar del projecte”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta