Nou guanyador del sorteig del projecte Camina Pirineus

REDACCIÓ
22-06-2020
  • Nou guanyador del sorteig del projecte Camina Pirineus

El projecte Camina Pirineus ha sortejat el segon i darrer premi de 100 euros per consumir en un establiment turístic de l’Alt Urgell —a escollir pel guanyador— entre les persones que van respondre a l’enquesta sobre diversos aspectes del senderisme a la comarca. En aquesta ocasió el guanyador ha estat Simone Biavati.

L’objectiu de l’enquesta va ser conèixer els diferents perfils de les persones que visiten l’Alt Urgell. Així, les preguntes feien referència a la durada i els motius del viatge, l’antelació de la reserva o les activitats que hi realitza, entre altres qüestions. Els resultats de l’enquesta han estat d’utilitat de cara a elaborar l’estudi de mercat que s’ha portat a terme.

Camina Pirineus és una iniciativa avalada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i liderada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb el suport de la Diputació de Lleida i el Departament de la Presidència de la Generalitat. També hi col·laboren els 19 ajuntaments de la comarca, les 11 entitats municipals descentralitzades (EMD) i 15 associacions i entitats, a més de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i els Parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró i té l’objectiu de convertir la comarca en un referent d’ecoturisme.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta