Nou premi internacional per l'oli d’oliva verge extra Les Cabanes de Juncosa

REDACCIÓ
22-04-2021
  • Nou premi internacional per l'oli d’oliva verge extra Les Cabanes de Juncosa

L’oli d’oliva verge extra Les Cabanes de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha guanyat el tercer premi en la categoria de Fruitat Madur del Consell Oleícola Internacional (COI) Mario Solinas 2021.  Aquests guardons són un reconeixement mundial de referència a la qualitat dels olis d’oliva verge extra. Hi ha diversos concursos internacionals, però el del COI està considerat el de màxim nivell. Es convoca des de la campanya 2000-2001, en memòria i honra al professor italià Mario Solinas, un dels promotors més importants de l’anàlisi de l’oli d’oliva verge extra.

El seu objectiu principal és seleccionar, entre els olis d’oliva verge extra participants dels dos hemisferis, aquells que presenten les característiques organolèptiques màximes en cada una de les categories establertes a les bases. Guanyar aquest premi és un gran honor per l’oli Les Cabanes, ja que aprecia els atributs sensorials de l’oli i encoratja als consumidors a reconèixer-lo mundialment. Aquest oli forma part d’un lot produït a principis de desembre, fet que garanteix que la cooperativa treballa la màxima qualitat del producte durant tota la campanya.

Cal mencionar que, amb aquest reconeixement, l’oli Les Cabanes ja suma 17 premis en els darrers 3 anys. Recordar també que fa unes setmanes va ser guanyador de la medalla d’or al concurs Dubai Olive Oil Competition Early Harvest, i que va acabar l’any 2020 en la 7a posició dels olis més premiats en el World Ranquing Extra Virgin Olive Oils, en oliva arbequina.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?