Nou projecte del Consell del Segrià vinculat a l'art i la teratura dirigit a les biblioteques

REDACCIÓ
24-03-2021
  • Nou projecte del Consell del Segrià vinculat a l'art i la teratura dirigit a les biblioteques

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià ha posat en marxa una nova iniciativa que gira al voltant de l’exposició “Textures i lectures” de l’artista lleidatana Palmira Rius, una combinació d’art tèxtil i literatura escrita per dones. Aquest any, a més de donar a conèixer aquests dos arts també es promocionarà la lectura mitjançant el préstec dels llibres que formen part del projecte. El propòsit de l’exposició és mostrar dos arts: un físic, com les obres escultòriques i tèxtils, i l’altre intel·lectual, com la lectura, amb la finalitat d’interpel·lar al públic a fer recerca de diferents lectures i sensibilitats.

L’exposició es podrà veure en les instal·lacions de les biblioteques públiques del Segrià i anirà acompanyada d’una conversa literària per part de les escriptores participants en la proposta. L’actuació comarcal inclou, en servei de préstec, totes les publicacions a les quals pertanyent els fragments literaris de la mostra, per tal de contribuir a donar visibilitat a la producció literària del nostre territori.

Les biblioteques adherides al projecte són: Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol d’Alguaire, Biblioteca de Rosselló, Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat, Biblioteca Espax d’Aitona, Biblioteca Renaixença de Puigverd de Lleida i Biblioteca Ramon Berenguer IV, d’Almenar.

El tret de sortida serà a la Biblioteca Josep Lladonosa, d’Alguaire el dia 7 d’abril que acollirà la mostra fins al 16 d’abril i comptarà amb la xerrada de l’escriptora Ramona Solé el dia 14 d’abril, per continuar amb la resta de biblioteques que acullen la iniciativa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta