Nou semàfor addicional a Rambla d'Aragó de Lleida per a ús exclusiu del transport públic

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
27-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Nou semàfor addicional a Rambla d'Aragó de Lleida per a ús exclusiu del transport públic
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està duent a terme diverses actuacions de millora de la senyalització amb l'objectiu d'incrementar l'eficiència del transport públic a la ciutat. Aquestes millores són resultats d'un treball col·laboratiu entre el departament de mobilitat municipal i el comitè d’empresa d’Autobusos de Lleida, com es va acordar en la reunió de finals de novembre amb l'alcalde Fèlix Larrosa.

Entre les accions realitzades destaca la instal·lació d'un nou semàfor dedicat exclusivament al transport públic a la Rambla d’Aragó, al carrer Canonge Brugulat. Aquest semàfor permet als vehicles de transport públic guanyar un cicle de circulació, millorant així la seva eficiència.

Paral·lelament, s'ha augmentat el temps del semàfor al passeig de Ronda amb l’avinguda Rovira Roure en direcció a la N-240 (Osca) amb l'objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit en aquesta àrea.

Properament, es realitzarà una altra millora que consistirà en la instal·lació de pilones a les plataformes d’autobús al carrer Baró de Maials. Amb una distància d'un metre aproximadament per banda, aquestes pilones estaran acompanyades de senyalització horitzontal (zebrejat) per facilitar la maniobra d’apropament dels autobusos a les plataformes d’estacionament.

Comparteix

També t'interessarà