Nou servei d'estètica oncològica de l'Associació Contra el Càncer a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
02-05-2024
Actualitzat: 16-05-2024 21:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Nou servei d'estètica oncològica de l'Associació Contra el Càncer a Lleida
    Peu de foto: 
    Associació Contra el Càncer a Lleida

L'Associació Contra el Càncer a Lleida ha presentat el nou servei d'estètica oncològica que s'oferirà de manera personalitzada. A partir del 6 de maig, les voluntàries professionals especialitzades en estètica oncològica de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé seran les encarregades de proporcionar orientació i tractaments hidratants i recuperadors per als possibles efectes secundaris en la pell derivats de les teràpies oncològiques. Aquest servei, que es realitzarà de manera gratuïta i individual, requerirà cita prèvia.

Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir una atenció integral als pacients de càncer de la província de Lleida i sensibilitzar sobre la importància del cuidat de la pell durant els tractaments oncològics.

Els tractaments oncològics poden afectar la pell dels pacients, causant efectes secundaris com sequedat, picor, enrogiment, descamació i altres. Malgrat la seva naturalesa transitoria, aquests efectes poden influir en la qualitat de vida i l'autoestima dels pacients. És per això que és important abordar-los adequadament, ja que millorar l'aspecte físic pot tenir un impacte positiu en l'estat d'ànim dels pacients i en la seva adherència al tractament mèdic.

Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé

La Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé, amb més de deu anys d'experiència en el tractament estètic de la pell durant les teràpies oncològiques, ha realitzat més de 12.000 tractaments individuals i gratuïts en col·laboració amb hospitals i associacions de pacients. El seu treball té com a objectiu mitigar els efectes secundaris dels tractaments oncològics i millorar la qualitat de vida dels pacients durant aquesta etapa difícil.

Comparteix

També t'interessarà