Nous talls de trànsit el cap de setmana a Lleida per facilitar la ubicació de terrasses

REDACCIÓ
14-05-2021
  • Nous talls de trànsit el cap de setmana a Lleida per facilitar la ubicació de terrasses

L’Ajuntament de Lleida torna a tallar quatre vies de la ciutat aquest cap de setmana per facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants, com ja va fer per la Festa Major D’aquesta manera, la Paeria dona suport al sector de la restauració perquè pugui anar recuperant la normalitat.

En aquesta ocasió, els talls començaran el dissabte dia 15 de maig, a les 12 h, i es mantindran durant tot el cap de setmana, fins diumenge 16 a les 23 h. Es realitzaran en les següents vies:

  • Carrer Teuleries
  • Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del c. Riu Besós fins a l’av. de l'Estudi General.
  • Carrer del Nord, entre Ramon Castejón i Maria Sauret
  • Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’av. de Prat de la Riba i Bonaire, i entre Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

Així mateix, s'ampliarà l'espai de la vorera al carrer Bonaire perquè els locals també puguin ubicar-hi terrasses. Aquestes actuacions se senyalitzaran amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat avisarà el veïnat així com en els guals afectats.  

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta