Nova convocatòria de subvencions de material per habilitar centres d'acollida en emergències

ACN
Publicat: 
02-09-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Nova convocatòria de subvencions de material per habilitar centres d'acollida en emergències
    Peu de foto: 
    Generalitat de Catalunya

El Departament d'Interior ha publicat aquest dimecres, 31 d'agost, al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) una nova convocatòria de subvencions adreçades als municipis amb associació de voluntariat de protecció civil (AVPC) per adquirir equipament destinat a habilitar centres d'acollida de persones afectades en emergències. L'última convocatòria d'ajuts va ser l'octubre del 2021, i s'hi van acollir una vintena de municipis. Les subvencions permeten adquirir carpes, equips de calefacció o refrigeració d'espais, equips d'il·luminació autònoma, grups electrògens, llits de campanya o megafonia, entre altres.

Els ajuntaments que podran beneficiar-se dels ajuts son els que disposen d'una Associació de Voluntariat de Protecció Civil que estigui inscrita al registre especial de la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) i disposen del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) aprovat, homologat i vigent.

El criteri per determinar la quantia de la subvenció, d'un màxim de 5.000 euros per beneficiari, serà el prorrateig de l'import total disponible entre tots els ajuntaments sol·licitants que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria. L'import es podrà incrementar proporcionalment entre tots els beneficiaris si, d'acord amb les disponibilitats pressupostàries, és possible en relació amb el nombre de sol·licituds rebudes.

Comparteix

També t'interessarà