Nova data i nou emplaçament: Campus Rock Lleida - Cervera

REDACCIÓ
29-07-2020
  • Nova data i nou emplaçament: Campus Rock Lleida - Cervera
    Peu de foto: 
    Font: Pàgina Web Campus Rock.

El Campus Rock Lleida ajornat el passat mes de juliol, es farà a Cervera de l'1 al 4 de setembre. Estem molt contents de l'acord al qual hem arribat ADIM i el Conservatori Professional i Escola Municipal de Música de Cervera per a la realització del Campus. Cervera és una magnífica ciutat amb molta activitat musical i reconeguda pels cursos musicals internacionals. Totes les classes i activitats es faran al Conservatori Municipal i l'allotjament es farà a l'Hostal Nobadis proper al Conservatori.

Les inscripcions del Campus ajornat seran vàlides per Cervera i aquells que no puguin assistir a les noves dates i emplaçament podran sol·licitar el reembossament que se'ls hi serà retornat. Els participants que vinguin de lluny podran sol·licitar nits extres tant per arribar un dia abans com per marxar el dia 5 al matí si ho necessiten.

Noves Inscripcions

Si ja esteu inscrits al Campus Rock Lleida, no heu de fer res, la inscripció és vàlida i us esperem el dia 1 de setembre al Conservatori de Cervera a les 10h. Les sales del Conservatori de Cervera són grans i això ens permetrà, seguin les normes sanitàries, ampliar alguna de les inscripcions disponibles. El formulari d'inscripció s'anirà actualitzant amb les places disponibles. Ara ja tenim l'experiència del Campus Rock Girona en la realització de forma segura de totes les activitats i us podem garantir una bona experiència musical de forma segura i amb les garanties sanitàries.

Ens podeu escriure per qualsevol dubte o consulta que tingueu a: music@campus-rock.com.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...