Novetat del MUD 2024: injecció de ritme amb els concerts-vermut

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
17-03-2024
Actualitzat: 17-03-2024 19:33
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Novetat del MUD 2024: injecció de ritme amb els concerts-vermut
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La plaça Esteve Cuito ha estat l'escenari d'un concert amb Cinta, una sessió de DJ i una fira discogràfica. També està programada una Jam Folk. A més, l'espai disposa d'una zona de bar i caravanes gastronòmiques


El MUD, Festival de Músiques Disperses, ha afegit a la seva dissetena edició dos concerts-vermut a la plaça Esteve Cuito per animar els migdies del cap de setmana del festival. La cantautora Cinta ha inaugurat l'acte d'aquest dissabte amb un concert en el qual ha interpretat una selecció de cançons, destacant la seva veu versàtil, profunda i atmosfèrica. Cinta és una artista autodidacta, innovadora i relativament desconeguda. Després, ha tingut lloc una sessió de DJ.

La plaça ha ofert parades de discos per als aficionats i un espai de bar i FoodTruck. En el mateix àmbit, s'ha celebrat una Jam Folk, oberta a tothom, amb músics locals i convidats, a més de l'oferta gastronòmica dels FoodTruck, que també estarà disponible a la tarda.

La programació del MUD d'aquest cap de setmana inclou els concerts de Marala, al Teatre Municipal de l'Escorxador (20 h), i els de Dave Bixby i Judit Neddermann, al Cafè del Teatre (22 h).

Aquests són els artistes confirmats al MUD 2024
Peu de foto: 
MUD 2024

Marala està formada per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, amb un repertori que fusiona el present amb l'homenatge al passat. El cantautor nord-americà Dave Bixby, originari dels circuits del folk i el garatge-rock, va explorar l'acústic i l'experiència amb l'LSD. El seu àlbum llegat, "Ode to Quetzalcoatl", redescobert pel segell lleidatà Guerssen, l'ha consagrat com a icona culta. Finalment, Judit Neddermann combina les arrels folklòriques amb la modernitat. Amb el seu cinquè àlbum, "LAR", s'inspira en el folklore ibèric i la música brasilera.

El MUD és un referent del neo-folk a l'Estat espanyol, i demà tancarà amb els concerts d'Alba Carteta i Henrio i Shooglenifty.

Comparteix

També t'interessarà