Obert el tràmit d'inscripció a les llistes d'espera de les Escoles Bressol Municipals de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
09-07-2024
Actualitzat: 10-07-2024 10:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obert el tràmit d'inscripció a les llistes d'espera de les Escoles Bressol Municipals de Lleida
    Peu de foto: 
    Arxiu LLEIDA.COM ©Paeria de Lleida

El període per inscriure's a les llistes d'espera, per accedir a les places vacants de les Escoles Bressol Municipals de Lleida, ja està obert. Aquesta oportunitat s'ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, que podran optar a les places disponibles en diverses escoles que no han cobert la totalitat de les seves places després del procés de preinscripció.

Les famílies interessades poden accedir al web de les Escoles Bressol Municipals per realitzar el tràmit, que seguirà el mateix procediment que la preinscripció. Caldrà enumerar l'ordre de preferència de cinc escoles, proporcionar les dades dels infants i dels pares o tutors legals, i adjuntar la documentació necessària (llibre de família i DNI/NIE/Passaport). La validació del procés suposa l'acceptació de la sol·licitud.

Les places vacants es concedeixen per rigorós ordre de sol·licitud. Un cop esgotades, les sol·licituds restants quedaran en llista d'espera. Actualment, hi ha places disponibles a les aules de nadons de les escoles Sucs, Raimat i Llívia; a les aules d'un any dels centres del Secà de Sant Pere, Balàfia, Parc de Gardeny, Sucs, Raimat i Llívia; i a les aules de dos anys de l'EBM Albarés, La Mitjana, Parc de Gardeny, Sucs, Raimat i Llívia.

Comparteix

També t'interessarà