Oberta la convocatòria del 2n Concurs de Curtmetratges Som Secundària per a l’alumnat dels instituts de les Terres de Lleida

REDACCIÓ
12-03-2020
  • Oberta la convocatòria del 2n Concurs de Curtmetratges Som Secundària per a l’alumnat dels instituts de les Terres de Lleida
    Peu de foto: 
    Francisco Rodríguez de la Paz (Som Cinema). L’alumnat de l’INS Josep Lladonosa, guanyador de la primera edició del concurs el 2019.

El concurs de Curtmetratges Som Secundària, adreçat a l’alumnat dels instituts de les terres de Lleida, ha obert el termini per presentar treballs per a la seva segona edició.

La convocatòria és oberta per als estudiants de tots els centres educatius de secundària, batxillerat, cicles formatius i ensenyaments post obligatoris (no universitaris) de la demarcació.

El termini per presentar els curtmetratges acaba el 30 de juny d’enguany.

Les projeccions dels curtmetratges seleccionats i el lliurament del premi al treball guanyador es realitzaran dins de l’onzena edició del Festival de l’Audiovisual Català Som Cinema, que se celebrarà a la ciutat de Lleida el pròxim octubre.

Som Secundària vol ser un espai on els i les adolescents puguin expressar les seves inquietuds lliurement i transmetre la seva visió del món a través del llenguatge audiovisual.

Aquest concurs està pensat amb dos objectius: que el jovent valori l’esforç i la creativitat del cinema que es realitza a casa nostra i que pugui anar formant-se com a creadors i espectadors en un llenguatge que els és proper.

Els curtmetratges podran estar rodats en qualsevol format (càmera de vídeo, càmera fotogràfica, mòbil o web cam) i no podran tenir una durada superior als 7’30’’. Els treballs s’han d’haver realitzat durant el curs 2019-2020.

Un equip d’alumnes de l’INS Josep Lladonosa va guanyar el 2019 la primera edició del concurs, amb el curtmetratge “Conveniència”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?