Obertes les reserves per veure la Festa de Moros i Cristians de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
08-09-2021
Actualitzat: 08-09-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obertes les reserves per veure la Festa de Moros i Cristians de Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu
  • Obertes les reserves per veure la Festa de Moros i Cristians de Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida celebrarà els propers dies 25 i 26 de setembre la tradicional celebració que es va haver d’ajornar l’any passat i també el mes de maig d’enguany a causa de la pandèmia. L’entitat festera celebrarà els actes principals, com són les Ambaixades, l’Entrada i la Batalla, però en un format adaptat a les mesures restrictives a les que està obligada per les administracions a causa de la Covid-19.

Igualment, el fet de coincidir amb les Festes de Tardor de la ciutat també ha provocat que s’hagin modificat ubicacions i horaris dels actes. Però amb moltes ganes i il·lusió, la Festa de Moros i Cristians torna i vol recuperar la presència de públic en aquests actes.

Per això, a la web de l’associació: www.miclleida.org, hi ha un accés a les la Festa d’enguany des d’on es poden fer les reserves de seient per a tots els actes i amb tota la informació detallada: https://miclleida.org/festa-de-moros-i-cristians-2021/ És necessari fer aquesta inscripció prèvia i individual, ja que l’aforament estarà limitat a la capacitat de cadascun dels espais habilitats.

També caldrà utilitzar mascareta durant tota la durada dels actes. Per poder assistir a qualsevol dels actes d’on es tingui reserva serà imprescindible presentar la inscripció rebuda als responsables del control d’accessos.

Comparteix

També t'interessarà