Obren el nou aparcament gratuït al costat de l’estació de trens de Cervera

X. SANTESMASSES
08-11-2019
  • Obren el nou aparcament gratuït al costat de l’estació de trens de Cervera

La Paeria de Cervera ha finalitzat les obres del nou pàrquing gratuït ubicat al costat de l’estació de trens i obrirà les portes demà coincidint amb la celebració dels mundials de Marc i Àlex Márquez. Durant la jornada d’ahir, es van ultimar els treballs de senyalització i les tanques del nou equipament, que s’inaugurarà amb més d’un mes de retard. Les obres han durat cinc mesos, i al juliol l’accés pel passeig de l’Estació va quedar tallat per habilitar la nova sortida pel carrer Anselm Clavé.

La nova zona d’estacionament de la ciutat tindrà capacitat per a uns trenta vehicles. Obeeix a la necessitat de crear nous pàrquings amb accés al centre històric després de convertir en zona per als vianants el carrer Guinedilda. La crisi econòmica i la consecució dels permisos d’Adif han anat retardat fins avui el projecte, que compta amb un pressupost de 140.000 euros. Aquesta nova zona d’estacionament s’ubica al davant del Bar del Nord i ha obligat a fer canvis urbanístics al passeig de l’Estació, com ara construir una rotonda i la retirada i renovació de les tanques a l’accés a l’estació de tren. La sortida del pàrquing es farà pel carrer Anselm Clavé, que comunica amb l’avinguda Catalunya. Aquesta és la via que creua la ciutat d’est a oest.

Val a recordar que aquest any el consistori ja va condicionar també com a zona d’estacionament gratuït l’entorn de l’antic Servei Nacional de Productes Agraris (SENPA). L’obra va ser finançada per la firma Mercadona i el pàrquing té capacitat per a un centenar de turismes. Aquests se sumen als aparcaments de la Barbacana, el Centre d’Acollida Turística, el Camí de les Forques i a l’avinguda Guissona. En total, la ciutat disposa de més de tres-centes places d’estacionament gratuït.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?