Obres de millora al pati de l’antiga caserna de Cervera

REDACCIÓ
Publicat: 
31-03-2023
Actualitzat: 31-03-2023 8:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obres de millora al pati de l’antiga caserna de Cervera
    Peu de foto: 
    Foto Paeria Cervera

 La Regidoria d’Urbanisme de la Paeria de Cervera impulsa una actuació a l’edifici de l’antiga caserna, que consistirà en la col·locació de canals al pati interior per evitar els problemes derivats de l’acumulació d’aigua i les humitats. Les obres preveuen la col·locació de canals a tot el perímetre del pati, la construcció dels baixants i la connexió a la xarxa interior de clavegueram. També es reformarà el paviment i es reconstruirà la reixa embornal de recollida.

Fins ara les aigües pluvials no es recollien, fet que ha provocat problemes d’humitats a les bases dels murs i les parets i la formació de tolls quan plou. Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa local Construccions Codina Vall, representen una inversió de 20.392 euros, a càrrec de fons propis de la Paeria.

Segons el regidor d’Urbanisme, Ramon Augé, “la millora del pati serà un benefici per a les entitats que fan ús d’aquest equipament municipal i també evitarà el deteriorament de l’edifici”. Actualment, a l’antiga caserna hi tenen la seu l’Aula d’adults Joan Comorera, l’escola de teatre La Caserna i el Centre Ocupacional l’Espígol.

 

 

Comparteix

També t'interessarà