Obres per instal·lar barreres antiallaus de Baqueira a Ruda

MARÍA MOLINA
05-10-2019
  • Obres per instal·lar barreres antiallaus de Baqueira a Ruda

L’empresa pública Infraestructures de la Generalitat ha adjudicat a l’UTE Cervós SA i José Antonio Romero Polo SAU les obres per construir les viseres antiallaus per a la seguretat viària a la carretera C-28 al tram entre Baqueira i la vall de Ruda. Compten amb un pressupost de 2.091.176 euros i el termini d’execució és de sis mesos, per la qual cosa es preveu que la intervenció estigui acabada de cara a la primavera de l’any que ve.

Es construirà una visera de 120 metres de longitud per evitar que l’allau arribi a la calçada i creï problemes en la circulació. A més, canalitzarà la neu fins a la ribera del riu Ruda. L’actuació comportarà treballs nocturns i talls de circulació puntuals en els quals es preveu que l’afectació al trànsit sigui mínima. Les mesures contra allaus són contínues a la C-28 i, de fet, ja s’actua al tram entre Baqueira i Salardú, uns treballs que se sumaran als que ja s’han fet a la zona de la Peülla.

A més, la conselleria de Territori i Sostenibilitat també està executant obres per millorar el revolt de Tonyon i la renovació del tram d’aquesta via entre Naut Aran i el port de la Bonaigua.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next