Obres nocturnes de millora del paviment a la rotonda del cementiri de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
04-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obres nocturnes de millora del paviment a la rotonda del cementiri de Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge de la rotonda del cementiri, on s'actuarà per millorar el paviment ©Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida abordarà aquesta setmana tasques nocturnes de manteniment del paviment de la rotonda del cementiri, a l'encreuament entre les carreteres LL-11 i N-240, per tal de reparar un tram amb el ferm malmès.

Les obres es faran la nit de dijous 6 a divendres 7 de juny, amb l'objectiu de minimitzar l'afectació al trànsit, però es recomana utilitzar vies alternatives en la mesura que sigui possible. Els treballs començaran a les 20:00 h, quan es restringirà el pas de vehicles a un sol carril de circulació dins de la rotonda.

A partir de les 22:00 hores, es tallarà el pas al tram de la rotonda on es fan les obres i es duran a terme els desviaments següents:

Els vehicles que circulin per l'LL-11 en direcció Barcelona es desviaran pel carrer Almeria.

Els vehicles que circulin per l'LL-11 en direcció Lleida i els vehicles que vinguin de l'N-240 des de Magraners en direcció Lleida, es desviaran per l'Avinguda Indústria i el pont de Pardinyes.

D'altra banda, els vehicles que vinguin des del pont de Pardinyes i l'Avinguda Indústria no podran accedir a la rotonda del cementiri. Els vehicles pesants hauran d'utilitzar la C-13/LL-12 com a via alternativa per no circular pel centre de la ciutat.

La previsió és que l'actuació quedi conclosa i es pugui reobrir el trànsit a tota la rotonda a partir de les 7:30 hores del matí de divendres.

Les obres consistiran en l'arranjament del paviment d'aglomerat asfàltic d'una part de la rotonda del cementiri i la reparació parcial d'un tram de l'Avinguda Indústria, entre el carrer de Llorenç Agustí i Claveria i la rotonda del cementiri. Les actuacions contemplen el fresat i la reposició el paviment d'aglomerat que es troba en mal estat per millorar la seguretat viària.

L'actuació està inclosa en el contracte del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments aglomerat asfàltic (Lot 2), que comprèn la realització de les actuacions de manteniment i reparacions parcials dels ferms amb mescles bituminoses en calent amb maquinària específica d'estesa, adjudicat a l'empresa Sorigué.

Comparteix

També t'interessarà