Obres obliguen a tallar el trànsit al carrer de Pi i Margall

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
13-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obres obliguen a tallar el trànsit al carrer de Pi i Margall
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El carrer de Pi i Margall estarà tancat a la circulació de vehicles des d'aquest dilluns fins a divendres vinent, entre els carrers Prat de la Riba i Alfred Pereña, per donar pas a les obres d'ampliació de les voreres i la construcció d'un nou pas de vianants


Les obres de renovació de l'entorn de l'escola del Treball afectaran el trànsit de vehicles al tram del carrer de Pi i Margall, concretament entre l'avinguda de Prat de la Riba i el carrer d'Alfred Pereña, des del dilluns 15 fins al divendres 19 d'abril.

Durant aquest període, es duran a terme diverses tasques, incloent la connexió dels nous embornals amb el col·lector de la xarxa de clavegueram situat al centre del carrer, l'ampliació de les voreres a la cruïlla amb el passatge de la Premsa i la construcció d'un nou pas de vianants. Tot i això, es garantirà l'accés a l'únic gual existent en aquest tram i als vehicles de repartiment de mercaderies.

Els vianants podran continuar utilitzant les dues voreres, amb preferència per la circulació per la vorera dels números parells.

Aquestes obres formen part del Projecte de Transformació Sostenible i Digital del Transport a Lleida, que s'inclou dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, finançat pel Fons Next Generation de la Unió Europea.

Comparteix

També t'interessarà