O'Brothers, d'Irlanda a Les Borges Blanques

LLEIDACOM/ Griselda Mas i Amaia Rodrigo
06-07-2017
  • O'Brothers, d'Irlanda a Les Borges Blanques
  • O'Brothers, d'Irlanda a Les Borges Blanques

Si no tens temps o diners per a viatjar pel món sempre et quedaran aquells locals que t'hi apropen. Per exemple, tens moltíssimes ganes d'anar a Irlanda i beure't una autèntica birra però, no tens diners. Tranquil! La cerveseria O'Brothers de Les Borges Blanques et farà sentir com en aquest país. 

Aquesta cerveseria es caracteritza per ser un local petit, d'il·luminació tènue i, sobretot, ser de fusta fosca. El terra, la barra i la seva estructura d'on en pengen bufandes d'equips de futbol i gerres de cervesa són els detalls que et recordaran a les tavernes irlandeses però, amb un toc català ;). Les parets de l'entrada estan decorades amb quadres de cerveses conegudes i miralls, mentre que les del fons estan decorades amb un paper de color verd fosc on s'hi dibuixen els típics quadres estampats dels kilts, o faldilles, que vestien els celtes. 

Quin és el toc català? Doncs que, a part de trobar-se a Les Borges Blanques també tenen birres artesanes de Ponent, com La Vella Caravana, Lo Perot, Republiq o la C13. Ep! però ja que l'ambientació és irlandesa, per a l'ocasió també tenen beure d'exportació, com la cervesa Mort subité, la irlandesa Murphy's irish red o la famosa Guiness. A més, els dijous és el dia clau de la setmana, ja que fan l'Opinxo, on podràs infla't a pintxos i beure Sant Patrick's mana. Això sí, tingueu en compte que el seu horari és de les 19:00h a les 00:00h.

Per cert! Tot i que el local és petit, compten amb terrassa on a l'estiu hi fan música en viu, sobretot dj's i concerts d'alguna banda local. 

Què me'n dius. Fem una birra?

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta