Orles per a 40 alumnes de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol

REDACCIÓ
Publicat: 
26-05-2023
Actualitzat: 26-05-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Orles per a 40 alumnes de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida

Un total de 40 nois i noies, alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, (EAM), reben avui les orles de final de cicle que certifiquen la seva aptitud com a tècnics superiors en les especialitats de gràfica publicitària, fotografia, il·lustració, animació i disseny d’interiors en projectes i direcció d’obres de Decoració. 

L’escola compta en l’actualitat amb  cos docent de 20 professors i professores i amb 110 alumnes que arriben a l’escola, majoritàriament, des del batxillerat artístic o des de cicles formatius de grau mitjà artístics.

L’oferta formativa de l’escola es concreta en els Cicles Formatius de Grau Superior en les especialitats de Gràfica Publicitària, Fotografia, Animació, Il·lustració, Projectes i direcció d’obres de decoració i Arquitectura efímera. A més, també es poden cursar diversos cursos monogràfics i tallers dirigits a la formació especialitzada en àmbits específics. L’escola treballa amb metodologia Aprenentatge Basat en Projectes, (ABP), simulant les condicions reals d’un ambient de treball professional pel que fa a temporitzacions, metodologia i resultats del treball.

L’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, antiga Escola Municipal de Belles Arts (EMBA) neix l’any 1980 com a entitat municipal. L’any 2009 l’escola es trasllada a la seva actual seu, a l’edifici emblemàtic del carrer La Palma. Forma part de la xarxa de l’Ajuntament de Lleida dedicada a l’ensenyament de les arts i du a terme una tasca dinamitzadora pel que fa a activitats creatives i culturals per mitjà de conferències, seminaris, exposicions o publicacions.

Comparteix

També t'interessarà