⏯️ Pagesos tallen els accessos a l'AP-2 a Lleida

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
07-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Pagesos tallen els accessos a l'AP-2 a Lleida
    Peu de foto: 
    Oriol Bosch (ACN)

Pagesos de Lleida, l'Horta i pobles limítrofs com Albatàrrec o Sudanell han tallat els accessos a l'AP-2 des de la capital del Segrià a la LL-12. L'acció s'ha dut a terme sense avisar i han col·locat els tractors a l'entorn de la rotonda per accedir a l'autopista per bloquejar la via. Una vegada fet el tall s'han instal·lat a l'interior de la rotonda i han fet fogueres on han aprofitar per cuinar carn a la brasa per esmorzar. Uns metres més amunt, també han fet un tall a la connexió amb la C-12. L'acció es fa en el marc de les protestes del sector agrícola i ramader que aquest dimecres fa una marxa lenta amb tractors des de diferents punts del país cap a Barcelona.

Al tall de Lleida, s'hi han vist atrapats alguns transportistes però el trànsit a l'autopista no es veu afectat. 

Marxa lenta fins a Lleida

Els pagesos del tall de l'accés a l'AP-2 han decidit en assemblea de continuar la protesta en forma de marxa lenta de tractors fins a Lleida ciutat. Ho han fet  per la Ll-12 i accedint pel polígon dels Frares. Inicialment havien plantejat de tallar l'AP-2 en la seva totalitat però dos furgonetes dels ARRO s'han situat als accessos bloquejant el pas i han descartat fer-ho.

Com a conseqüència d'aquesta marxa lenta, els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit de vehicles a l'N-240 a l'alçada del terme de Torregrossa per evitar col·lapses a l'accés a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà