Pajaro Sunrise oferirà un concert únic a Lleida a l’Espai Orfeó

REDACCIÓ
24-02-2020
  • Pajaro Sunrise oferirà un concert únic a Lleida a l’Espai Orfeó

La 2a edició del cicle de concerts de petit format amb aire de cafè-concert que es va iniciar el 25 de gener amb l’actuació de la Sandra Bautista i el 15 de febrer amb un exitós concert de Dani Flaco, continuarà amb les actuacions de Pajaro Sunrise el proper 7 de març. Referent del pop i el folk a nivell estatal, amb una sòlida trajectòria de més de dotze anys, Pajaro Sunrise actuarà per primera vegada a Lleida en un concert únic.

El 18 d’abril, Le Nais, artista nascuda a Balaguer i amb dos singles publicats, ja mostra que estem davant d’un projecte amb molta personalitat, oferirà a l'Espai Orfeó una presentació en exclusiva del seu EP debut. 

D'altra banda, el cantautor de Camarles Joan Rovira presentarà el 16 de maig el seu nou àlbum " Els dies millors" publicat recentment. Xarim Aresté, una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i guanyador del Premi MIN de la Música Independent 2018 al Millor Disc de l'Any en Català pel seu àlbum "Polinèsies", també actuarà el 13 de juny per proposar-nos un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?